Днями організатори «Східних батлів 2.0» надіслали до нашої редакції пакунок з різними товарами вітчизняних виробників. У ньому було все: від солодощів та сирів, до ковбаси та мила. Ми спробували запропоновану продукцію і готові поділитися враженнями. Нам надіслали:
Мило (SoapBySoap).
Спочатку відчуваєш аромат, а вже потім увагу привертає сам продукт. Мило та бомбочки для ванн мають яскравий кавуновий запах. Зі своїми функціями вони пораються добре. Приємний додаток – перлини для ванн. Тут використовували інший ароматизатор. Хтось навіть пригадав звичайне радянське мило, але простота не зіпсувала продукт. Весь набір знаходився у крафтовій упаковці.
Ковбаса з екоферми (Козацьке подвір’я).
До нашої уваги було представлено 2 види іванопільської ковбаси. Обидва – з конини. М’ясо щільне, з жилками. Смак відрізняється від звичайної. По-перше, через сировину, по-друге, майже не відчувається жир та спеції. Ковбаса добре висушена. Легко розпізнати, що навіть оболонка – цілковито натуральна. Але цей продукт, можливо, не всім буде до вподоби: «На колір і смак товариш не всяк». До того ж її важко нарізати. Як і мило, ковбаса була у крафтовій упаковці, перев'язана натуральної тасьмою.
Лабне (Козацьке подвір’я).
Говорячи простою мовою, це – вершкові сирні кульки. Їх законсервували в оливковій олії зі спеціями. Комусь за смаком вони нагадали зіпсований борщ, а тим, хто більше цінує різні сири, навпаки, – сподобалися. Кульки солені та мають терпкий післясмак. З упаковкою виникли незручності: скляна банка, де вони знаходилися, була закрита не щільно. Через це частина упаковки та руки були в олії.
Паштет (Козацьке подвір’я).
Перше, що кидається в очі – забагато жиру на поверхні. За смаком натуральний паштет з яловичої печінки сильно відрізняється від магазинних. «Нотки дитинства», – відзначив один з колег. Консистенція досить густа. Їсти його можна як окрему страву або як доповнення до іншої. Паштет знаходився у скляній банці з щільно закритою кришкою. Відкривати краще консервним ножем.
Екологічний крафтовий сир халумі (Скажи Cheese).
Сир призначений для гриля. Після нього стає м'якішим та більше розкриває свій смак. Завдяки спеціям на поверхні, відчувається м'ятний присмак. Але якщо не має можливості їсти за інструкцією, яка додається до продукту, сир нагадує звичайній сулугуні із спеціями. Продукт запакований у прозору щільну плівку, покладену у яскраву коробку.
І на десерт — варення (Azhur-Konfitur), мед (Наше.Ua) і зефір (Zefirki_ot_Kirki).
Варення (Aжур-Конфитюр).
Ми скуштували три види: з волоський горіх та абрикосом, з грушею та імбиром та з шовковицею. Усім вони прийшлися до смаку: в міру солодке, з цільними ягодами. Єдине — варення здалося зарідким. Виробник запакував його у невеликі баночки та прикрасив крафтовим папером зверху. Виглядає по-домашньому.
Мед (Наше.Ua).
Мед, мабуть, нічим не зіпсувати. У нас був трав'яний. Загустий, але дуже смачний. Упаковка така ж як і у варення, тільки без паперу.
Зефір (Zefirki_ot_Kirki).
Зефір має різноманітні кольори. Але все одно видно, що барвник натуральний. У наборі було два види: маленькі маршмелоу з какао, нарізані кубиками, та більш звичний за розміром зефір. Він був зі смаком фруктів та м'яти. Відчувався легкий присмак кориці. Усе поклали до невеликої картонної коробки з прозорою кришкою.
Уся продукція виробників Донецької та Луганської області якісна та натуральна. Але є над чим працювати та вдосконалюватися.
Цей сайт використовує cookies, як власні, так і від третіх осіб. Використовуючи цей сайт, ви даєте згоду на використання cookies
Я згоден (на)