На відомому кулінарному шоу шеф-кухар з Маріуполя Алекс Якутов з командою представив особливий десерт з маріупольської черешні. Про це пише Місто Марії.
Випуск, в якому Якутов презентував страву. був присвячений збереженню українських кулінарних традицій. Вона втілює смакову історію Маріуполя, де кухня завжди була глибоко пов’язана з культурною спадщиною регіону, зазначають у місто Марії.
"Поки місто знаходиться в окупації, цей виступ має ще більше значення: зберігати й популяризувати кухню Маріуполя – це не лише про страви, але і про збереження культурної ідентичності міста, яке завжди було відомим своєю самобутністю", - йдеться у повідомленні.
Цей сайт використовує cookies, як власні, так і від третіх осіб. Використовуючи цей сайт, ви даєте згоду на використання cookies
Я згоден (на)